16 april 2019


Rabobank Stad en Midden Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Stad en Midden Groningen stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook Stichting Ilmarinen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 11 t/m 30 april 2019 mogen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Stichting Ilmarinen, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.


Oproep aan alle leden

Het is voor Stichting Ilmarinen belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het paardrijden. Wekelijks genieten 16 van onze zorgvragers in manege De Oude Held in Vinkhuizen, met hulp van vrijwilligers, van hun moment met de paarden. Er is geld nodig om dit in 2019 te kunnen blijven doen!

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Stad en Midden Groningen. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/smg

Of deel het bericht via onderstaande link!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6522004803659329536

Bedankt voor jouw steun!

Terug